Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@20:27:29 GMT

محور مشهد - بجنورد - گرگان یکی از ۶ محور اصلی کشور است

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۹۲۴۸۳

محور مشهد - بجنورد - گرگان یکی از ۶ محور اصلی کشور است

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، ظهر امروز محمدرضا کدخدازاده، معاون ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در جلسه‌ای در خصوص راه‌های استان اظهارکرد: برای تکمیل محور بجنورد به جنگل گلستان در حوزه استحفاظی استان یک هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که باید در سفر پیش روی هیات دولت به خراسان شمالی جزو مصوبات قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: از کل محور بجنورد به جنگل گلستان تنها ۴۳ کیلومتر باقی مانده است که بزودی و با توجه به سفر هیات دولت به استان در آینده نزدیک تعیین تکلیف خواهد شد.

محمدرضا حسین نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه افزود: شتاب بخشی به پروژه های عمرانی حوزه راه ها الزامی است.

وی با بیان اینکه اعتبارات حوزه راه ها اندک است، گفت: به رغم اعتبارات اندک، با هم افزایی و همدلی مدیران متولی، نباید امور حوزه توسعه راه های استان به کندی پیش برود.

حسین نژاد یکی از راه های کاهش تصادفات جاده ای را تکمیل پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان دانست و افزود: هر چند در سالهای اخیر پیگیری‌های مستمری در سطح ملی انجام شده اما شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور به‌عنوان متولی کار، باید این پروژه را به اتمام برساند.

استاندار خراسان شمالی مهم ترین مولفه توسعه یک کشور را توجه به زیر ساخت های حوزه راه دانست و افزود: سهم اعتبارات ملی و استانی برای پروژه محور بجنورد به جنگل گلستان باید افزایش یابد که البته در سفر پیش روی هیات دولت به این استان این موضوع مطرح خواهد شد.

وی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل راه های روستاهای بالای پنجاه خانوار را بیش از سه هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: هدف‌گذاری اصلی ما برای حوزه راه ها، باید رفع محرومیت ها و رسیدن به میانگین مطلوب در سطح کشور باشد.

قاسم قاسمی، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی نیز در این جلسه تصریح کرد: انتظار مردم استان از احداث محور بجنورد به جنگل گلستان بیشتر از اینهاست و علیرغم اینکه پیگیری های زیادی در خصوص این محور صورت گرفته است ولی تاکنون به علت کمبود منابع اعتباری پروژه به اتمام نرسیده است.

وی به راه آهن جوین به اسفراین اشاره کرد و افزود: قطعه اول ۹۸ درصد و قطعه دوم نیز ۵۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تملک اراضی در ۸ کیلومتر می بایست انجام شود.

انتهای‌پیام/ز

منبع: فارس

کلیدواژه: زیربناهای حمل و نقل کشور شرکت های ساخت و توسعه حمل و نقل جاده ای جاده مرگ محور بجنورد به جنگل گلستان خراسان شمالی حوزه راه راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۲۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، علی‌اصغر شالبافیان در نشست شورای راهبردی و نظارت بر تحقق سند راهبردی توسعه گردشگری که با حضور نمایندگان ۲۳ نهاد، دستگاه و وزارتخانه‌های مختلف در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد، پس از شنیدن سخنان نمایندگان نهادهای مختلف گفت: سند راهبردی توسعه گردشگری با مشخص کردن خطوط کلان سیاستی بر اساس حوزه مداخلات اصلی حوزه گردشگری، پایه و مبنای اجرایی تخصص در این حوزه در نظر گرفته شده است. بر مبنای این سند ۶۹ حکم برای ۲۳ دستگاه تعیین شده است تا هر یک از نهادهای حاکمیتی بتوانند با اجرای سهم وظایف تعیین شده اقدامی زیربنایی در راستای توسعه گردشگری کشور ثبت و با اجرایی شدن احکام سند راهبردی به حل مشکلات بخش خصوصی و سرمایه گذاران یاری برسانند. معاون گردشگری کشور تصریح کرد: بر اساس اهمیت موضوع، شورای راهبردی و نظارت بر تحقق سند راهبردی توسعه گردشگری تشکیل شده است تا با پیگیری روند اقدامات انجام شده و مصوبات آتی، احکام و حوزه همکاری دستگاه‌های مرتبط با گردشگری مورد ارزیابی قرار گرفته و میزان پیشرفت قابل انتظار تسریع شود. وی با تاکید بر مصوبات این نشست افزود: پیگیری تعرفه‌های آب و فاضلاب، تهیه بسته دیپلماسی گردشگری با محوریت معرفی ایران، تعامل بین‌بخشی در رفع مشکلات مربوط به اراضی و واگذاری زمین و نیز مقابله با ایران‌هراسی بخشی از تعاملات و همکاری‌های پیش رو خواهد بود. شالبافیان همچنین تهیه بسته اقتصادی گردشگری طبق سند و بر مبنای تاکید رئیس جمهوری را نیز یکی دیگر از مصوبات این نشست اعلام کرد. معاون گردشگری کشور در ادامه درباره‌عدم به کارگیری دانش آموختگان فنی و حرفه‌ای گردشگری و هتل‌داری به دلیل نداشتن مدرک دانشگاهی کارشناسی بیان کرد: کسانی که در ساختار رسمی کشور آموزش دیده‌اند، نباید محدود یا با موانع روبرو شوند. لذا این موضوع باید با افزودن سرفصل‌هایی به منابع درسی در حوزه گردشگری افزوده شود و در قالب مصوبه شورا مورد پیگیری قرار گیرد. شالبافیان با بیان اینکه در مورد اهلیت‌سنجی سرمایه‌گذاران نگاه حمایتی داریم، گفت: همانطور که آئین‌نامه طبیعت‌گردی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاران تصویب شده است از این رو پیرو این موضوع، پیشنهاد می‌شود وزارت نیرو و جهاد توافق سه جانبه با این معاونت داشته و نتایج این همکاری در نخستین جلسه کمیته طبیعت‌گردی مطرح شود. همچنین در پایان بر مبنای نظر معاون گردشگری کشور مصوب شد، نشست‌های متوالی شورای راهبردی و نظارت بر تحقق سند راهبردی توسعه گردشگری به صورت فصلی تداوم داشته باشد. کد خبر 6099495 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود
  • قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است